Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

Noi investiții în infrastructura Spitalului de Recuperare

Sănătate
Tools
Typography

Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 1.727.000 de lei, care au rolul de a contribui la creșterea calității actului medical.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Spitalele clujene, indiferent de subordonare, beneficiază de sprijin constant din partea noastră. Ne dorim ca pacienții să aibă un acces cât mai facil și rapid la serviciile de care au nevoie, în condiții de confort și siguranță deplină. Vom continua să ne preocupăm de dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație.”

În mare parte, resursele financiare vor fi utilizate pentru a achiziționa 35 de paturi chirurgicale, un aparat cu câmp electromagnetic de mare intensitate, un analizator automat de hematologie, un aparat pentru terapie Tecar, un sistem de prelucrare a grefelor de piele, un videolaringoscop și o stație centrală cu soft pentru monitorizarea funcțiilor vitale.

 De asemenea, instituția medicală va cumpăra un electrodermatom, un aparat de electroterapie de frecvență joasă și medie, un motor pentru chirurgie plastică, două holtere ECG, un holter TA, precum și alte echipamente necesare pentru organizarea și funcționarea optimă a spitalului.

Nu în ultimul rând, banii vor fi folosiți și pentru elaborarea documentațiilor aferente investiției ce vizează modernizarea sistemului de climatizare a Blocului Operator.

Biroul de presă
10 martie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS