Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va beneficia de noi investiții

Sănătate
Tools
Typography

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, unitate sanitară aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, va realiza noi investiții, în valoare de peste 3.464.000 de lei.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Pentru ca pacienții să poată beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, dotarea cu aparatură de ultimă generație este extrem de importantă. Încurajăm și susținem spitalele clujene să țină pasul cu evoluția tehnologică și să realizeze investițiile necesare pentru îmbunătățirea continuă a calității actului medical.”

Resursele financiare vor fi utilizate atât pentru amenajarea unui sistem de transport pneumatic, cât și pentru achiziționarea unor echipamente, printre care se numără două spirometre, un oftalmoscop, o sondă pentru impedansmetru, un sistem cu bon de ordine pentru gestionarea numărului de persoane, dar și un ultracongelator.

De asemenea, banii vor fi utilizați și pentru realizarea documentațiilor necesare pentru pregătirea de noi investiții.

Biroul de presă
31 martie 2023

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS