Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

18 misiuni executate pentru salvarea persoanelor în luna noiembrie 2023

Sănătate
Tools
Typography

În luna noiembrie 2023 piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au făcut parte din echipajele aeromedicale SMURD și au reușit să ducă la bun sfârșit 18 de misiuni operative.

Personalul aeronavigant al unităţii a acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență şi transferarea de urgență a pacienților critici, fiind transportate la unităţile spitaliceşti 9 persoane.

Misiunile de salvare au fost realizate prin punctele de operare aeromedicale, astfel: Jibou – 7 intervenții, Brașov – 2 intervenții.

Pe parcursul lunii noiembrie 2023, personalul aeronavigant al unității a executat în cadrul punctelor de operare aeromedicale menţionate un volum de aproximativ 23 ore de zbor, îndeplinind misiunile de zbor în deplină securitate aeronautică.

Personalul din Centrul Operaţional al unităţii a coordonat un număr de 77 misiuni aeriene în luna noiembrie 2023 pentru executarea acestora în deplină securitate aeronautică.

În sprijinul Poliţiei de Frontieră, piloții clujeni împreună cu colegii lor din I.G.Av. au efectuat 9 misiuni de suport aerian, în scopul monitorizării frontierei de stat.

În continuare, piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca sunt pregătiți să intervină în sistem integrat pentru salvarea persoanelor aflate în dificultate şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în sistem integrat, alături de celelalte structuri operative ale Ministerului Afacerilor Interne.

Relaţii Publice
Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS