Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Thu, Jun
91 New Articles

Noi echipamente medicale destinate Spitalului de Urgență pentru Copii

Sănătate
Tools
Typography

Dotările vor fi achiziționate, din fonduri europene, pentru reducerea riscului de infecții nosocomiale

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. (Sistemul Electronic de Achiziții Publice) anunțul privind achiziționarea a 12 echipamente destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii.

Cu o valoare totală estimată de 2.409.041 de lei, dotările prevăzute vor fi achiziționate în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, prin Planul Național de Redresare și Reziliență, câștigat și implementat de forul administrativ județean.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Această investiție în echipamente de înaltă tehnologie contribuie în mod direct la protejarea vieții și a sănătății micilor pacienți, precum și a personalului medical din spitalul nostru. Sănătatea rămâne o prioritate a forului administrativ județean.”

Unitatea spitalicească aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj va beneficia de un sistem automat de identificare microbiană prin spectrometrie de masă, un sterilizator cu abur sub presiune pentru sterilizare biberoane, tetine, autoclav, un sterilizator cu aburi sub presiune pentru sterilizarea instrumentarului/echipamentelor medicale, o mașină de spălat pentru instrumentar chirurgical, dispozitive și echipamente medicale, un sistem pentru depozitarea endoscoapelor dezinfectate, cinci mașini de spălare-dezinfecție biberoane/tetine și două mașini de spălare-dezinfecție ploști, urinare și olițe.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 2 aprilie 2024, ora 15:00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS