Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Consult oftalmologic gratuit la sediul PSD Turda

Sănătate
Tools
Typography

- comunicat -
În data de 16.03.2016, între orele 11.00 şi 19.00 (cu o pauză între14.00 şi 14.30) vor avea loc, la sediul PSD Turda, strada Libertăţii, nr.7, consultaţii oftalmologice gratuite în cadrul programului "Din grija pentru tine. Aveţi grijă de sănătate!" al social democraţilor din Turda.

Cei interesaţi se pot programa zilnic între orele 9.30 - 13.30 la adresa mai sus menţionată.

Acest proiect are ca scop identificarea şi sprijinirea persoanelor care se confruntă cu probleme oftalmologice şi care, după realizarea testelor gratuite, vor beneficia inclusiv de
interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficientă soluţie pentru rezolvarea
problemelor lor.

Pacienţii depistaţi cu deficienţe de vedere vor fi diagnosticaţi, informaţi şi consiliaţi de către specialişti participanţi la traininguri şi cursuri de formare în domeniu.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS