Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Consultații oftamologice gratuite la sediul PNL Turda din centrul vechi al orașului. ”Din grijă pentru ochii tăi!”

Sănătate
Tools
Typography

Săptămâna viitoare, de luni - 23 octombrie - și până sâmbătă - 29 octombrie 2016 - între orele 9:00-17:00, Organizația de Femei a PNL Turda oferă turdenilor posibilitatea de a efectua un control oftamologic gratuit la sediul PNL Turda din zona centrală a municipiului (str. Republicii, nr. 38).

Acțiunea se desfășoară în parteneriat cu firma Lent Optik, iar consultațiile medicale gratuite, care pot include și măsurarea tensiunii oculare, vor fi efectuate de specialiști din București, dotați cu echipament de ultimă generație. Cei interesați au și posibilitatea achiziționării de ochelari corespunzători.

Detalii la tel. 0742-772562 sau la sediul PNL Turda, str. Republicii, nr. 38 (centrul vechi, vis-a-vis de covrigăria Gigi)

Ai grijă de ochii tăi! Vederea este un bun prețios!

Vă așteptăm cu drag!

Organizația de Femei a PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS