Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CNMV Turda are cabinet stomatologic nou-nouţ | VIDEO

Sănătate
Tools
Typography

În valoare de 138.000 de lei, investiţia de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda a fost inaugurată vineri, 9 decembrie, în prezenţa primarului munciipiului Turda, Cristian Matei, a directorului SPAS (Serviciul Public de Asistenţă Socială) Turda, Monia Koti, reprezentanţilor instituţiei gazdă dar şi a invitaţilor.

Noul cabinet stomatologic de la CNMV a fost amenajat în cunoscuta sala 13 a instituţiei de învăţământ, întreaga investiţie presupunând amenajarea şi dotarea sălii.

Dacă amenajarea (ínclusiv compartimentarea) sălii a costat 38.000 de lei, sumă suportată de instituţia de învăţământ pentru care s-au alocat fonduri, restul de 100.000 de lei a reprezentat valoarea cu care s-a achiziţionat o unitate stomatologică nouă.

Utilat potrivit standardelor actuale, noul cabnet stomatologic va deservi, potrivit directorului SPAS, toţi elevii de pe raza municipiului, pe bază de programări.

La momentul de faţă în municipiul Turda mai există un singur cabinet stomatologic şcolar la Colegiul Tehnic Turda însă, datorită numărului mare de elevi precum şi faptului că unitatea stomatologică de la Colegiul Tehnic Turda va intra în modernizare în cursul anului viitor, se impunea înfiinţarea unui nou cabinet care, iată, deja există la CNMV Turda şi care va funcţiona pe cheltuiala SPAS Turda.

Dacă Monia Koti a mulţumit Primăriei Turda pentru implicare şi pentru cooperare în vederea infiinţării acestui cabinet stomatologic, primarul Cristian Matei a mărturisit că, în fapt, cel mai mult s-a implicat noul director al SPAS: “Mulţumesc Moniei pentru implicare, ştiu că a renunţat la o maşină de transport persoane pentru această investiţie. Am fost de acord cu acest demers, ca elevii să să aibă un astfel de scaun dedicat lor şi numai lor. Chiar dacă a fost un pic de stres, suntem la finalizarea unei investiţii care ne place tuturor”.

În calitate de director al colegiului turdean, Florin Miron preciza că acest proiect aduce un beneficiu tuturor elevilor din şcoală, dar nu numai. “Aşteptăm şi alte proiecte în acest sens. Este un pas normal în ceea ce înseamnă dezvoltarea tuturor instituţiilor de învăţământ din oraş”, a încheiat Florin Miron.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS