Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Medicul Andreea Coman vă spune ce nu ştiaţi despre tuberculoză | VIDEO

Sănătate
Tools
Typography

Sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” din municipiul Câmpia Turzii a fost, la finalul săptămânii trecute, locul de desfăşurare a unei întâlniri ca punct important în cadrul unui proiect derulat de elevi ai Liceului Teoretic “Pavel Dan”.

“Luptăm împotriva tuberculozei” era numele evenimentului a cărui iniţiatoare a fost profesor Claudia Kiraly împreună cu elevele Andreea Preda şi Diana Tehei.

Aşa cum preciza însăşi managerul instituţiei de învăţământ, Cristian Popa, proiectul derulat la Câmpia Turzii - împreună cu activitatea de la “Ionel Floaşiu” - este înscris în competiţia “Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri” fiind inclus şi în agenda Proiectului Erasmus+ “Learning through outdoor experience”.

După ce managerul Cristina Popa a vorbit despre proiect şi despre activitatea în desfăşurare şi după ce a prezentat invitaţii la eveniment, profesor Claudia Kiraly a vorbit despre tuberculoză din perspectiva unei experienţe proprii în luptă cu această afecţiune.

Invitatul principal al evenimentului a fost, însă, medicul pneumolog Andreea Coman care a făcut o prezentare amplă a ceea ce înseamnă afecţiunea în sine în toate elementele sale.

Nu în ultimul rând, psihologul Carmen Hârsan a fost, la rândul său, unul dintre invitaţii care au oferit detalii din perspectiva sa profesională privind tuberculoza.

Printre cei amintiţi deja, la întâlnirea de la Câmpia Turzii au mai fost prezenţi atât reprezentanţi ai administraţiei locale - primarul Dorin Lojigan şi viceprimarul Szabó Róbert - precum şi Cornel Hoza, în calitate de reprezentant al ONG-ului “Beard Brothers”, acesta din urmă arătându-şi sprijinul pentru astfel de acţiuni.

Pe cei care doriţi să aflaţi ce a vorbit medicul Andreea coman despre tuberculoză, vă invităm să urmăriţi înregistrarea video de mai jos.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS