Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Campanie de control pediatric gratuit pentru copiii din Turda

Sănătate
Tools
Typography

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din Transilvania (fosta APAH CLUJ), a lansat, în data de 14.02.2017, campania “Pentru un copil sănătos “, care consta în efectuarea unui control pediatric gratuit copiilor din Municipiul Turda.

Primii beneficiari ai campaniei au fost micuţii de la Grădiniţa “Prichindelul isteţ” Turda.

Astfel, în perioada 14-16 februarie un număr de 206 copii au fost măsuraţi, cântăriţi şi consultaţi de un medic pediatru specialist.

În urma campaniei, părinţii copiilor consultaţi vor primi câte o scrisoare medicală în care vor fi notate rezultatele observate în urma controlului medical, împreună cu unele recomandări acolo unde este cazul.

Campania va continua în perioada 27.02 - 10.03 2017 la Grădiniţa “Poiana cu castani” structura din Turda Nouă  li cea de pe strada Mihai Eminescu.

Prin realizarea campaniei se urmprelte depistarea precoce a afecşiunilor tipice copiilor de vrâstă preşcolară (scolioză, cifoză, anemii, afecţiuni hepatice, digestive, obezitate, etc. ).

La sfârşitul campaniei de prevenţie pentru preşcolari, asociaţia va organiza o întâlnire cu părinţii pentru a discuta pe marginea problemelor întâlnite la copii în vederea prevenirii şi tratării afecţiunilor specifice acestora.

Campania este derulată în parteneriat cu Multimedica Turda şi este susţinută financiar de Modulo Decorative Solutions.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS