Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Sanitarii Pricepuți Concurs de acordare a primului ajutor la ZMT

Sănătate
Tools
Typography

ZMT alături de Crucea Roșie – filiala Cluj vă invită vineri, 17 august, de la ora 15.00 în Parcul Central, pentru a asista la concursul de acordare a primului ajutor. La concurs vor participa elevii turdeni care au făcut parte din echipajele concursului “Sanitarii pricepuți” la fazele locale și județene.

Aceștia ne vor face adevărate demonstrații de ‘salvat vieți’ și ne vor acorda informații prețioase care ne vor fi de ajutor atunci când cineva va depinde de intervenția noastră urgentă pentru a rămâne în viață.

Concursul de prim ajutor “Sanitarii Pricepuți” este o premieră în cadrul Zilelor Municipiului Turda. Acesta are scopul de a conștientiza populația asupra importanței pe care o au abilitățile și cunoștințele în ceea ce privește acordarea primului ajutor. De asemenea, este foarte important ca cetățenii să se familiarizeze cu procedurile de acest tip.  Primul ajutor nu înseamnă o substituire a serviciilor de urgență; acesta este un prim pas vital pentru oferirea unei intervenții rapide și efective care ajută la reducerea traumatismelor serioase și la îmbunătățirea șanselor de supraviețuire. Acționarea imediată și aplicarea tehnicilor adecvate fac o diferență în salvarea vieților.

Vă așteptăm alături de noi!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZMT mulțumește sponsorilor și partenerilor:

Gold: SALINA Turda, COMPANIA DE APĂ ARIEȘ, DOMENIUL PUBLIC Turda

Silver: Holcim, ACSA, ASA Consolis

Bronze: DDD Insecto, Massimo, Transilvania Impact, Pui de Moroșan, Petric

Basic: Raiffeisen Bank, Dachim, Rusalca, Marele Alb, Esopetrol, Pizza Planet, Biti, Modulo Decor, Takka Roof, Maxim Invest, Edy Star, Alpin 57 Lux, Opticon, Oncos, Vitafarm Plus, Tase Mara, Rimm Proiect, Maximal, Dactylis Prod, Flavius Nutritia, Mirflav, Redoxim, Iva Comexim, Galateea Farm, Celeste Com, Met Copilul, Veroli Farmacie, Nina Impex, Clasic Artdesign, Sanitex Mag Mixt

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS