Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

O nouă săptămână de preventie a diabetului la Câmpia Turzii

Sănătate
Tools
Typography

Proiectul de conștientizare și diagnostic în materie de diabet, implementat prin intermediul unui parteneriat între Primăria Municipiului Câmpia Turzii și Fundația „Speranța Diabeticilor” continuă și în această săptămână.

Pe durata campaniei au beneficiat de servicii de măsurare a glicemiei peste 200 de cetățeni ai municipiului nostru, din cartierele Șarât, Sâncrai, Lut și Insulă.

În data de 18 octombrie 2018, cetățenii care locuiesc în Centrul municipiului sunt invitați la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” – Tim Tin, între orele 9:00 și 11:00 pentru a-și măsura valorile glicemice.

 Apoi, în data de 19 octombrie 2018, locuitorii cartierului Blocuri sunt așteptați la Centrul de Zi „Clement”, situat pe strada Gheorghe Barițiu, nr. 36, între orele 9:00 și 11:00 pentru verificarea glicemiei.

Vă invităm să luați parte la această campanie și să beneficiați gratuit de serviciile de măsurare a glicemiei. Nu rămâneți indiferenți la problemele cauzate de diabet, întrucât anual peste 2500 de oameni din țara noastră își pierd viața ca urmare a complicațiilor generate de această maladie.

Directia Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS