Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Testări pe strada Nicolae Teclu pentru depistarea infecţiei cu virusul hepatic

Sănătate
Tools
Typography

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj a desfasurat la sfarsitul lunii noiembrie, pe str. Nicolae Teclu,  evenimentul Fata in fata medic-pacient, in cadrul caruia au fost testate 50 de persoane in vederea depistarii infectiei cu virusul hepatic B si C.

Din randul persoanelor testate au fost depistate cu virus B si C un numar de 5 persoane reprezentand 10 %  din totalul celor prezenti.

La eveniment au participat d-na psiholog Cerasela Libeg si dl dr. Vasile Grumaz care au abordat tematica hepatitei din punct de vedere psihologic si medical .

Marginean Catalina
Apah-ro Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS