Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
115 New Articles

Consiliul Județean Cluj va achiziționa șapte noi echipamente medicale pentru Spitalul de Boli Infecțioase

Sănătate
Tools
Typography

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „Anul 2019 este Anul Sănătății așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor”.

Consiliul Județean Cluj va aloca pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean, nu mai puțin de 2.250.000 de lei pentru achiziționarea unor aparaturi și echipamente medicale de ultimă generație.

Concret, resursele financiare alocate vor fi utilizate pentru achiziționarea de către Consiliul Județean Cluj a următoarelor aparate și echipamente, care vor fi date în folosința spitalului: un aparat RX pentru fluoroscopie și radiografie digitală cu 2 detectori, un flowcitometru, patru ventilatoare de terapie intensivă, precum și a unui computer tomograf cu 64 sliceuri.

Biroul de presă
19 septembrie 2019

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS