Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Cristian Matei: Spitalul Municipal a fost modernizat | VIDEO

Sănătate
Tools
Typography

Despre cele mai recente lucrări realizate la unitatea spitalicească turdeană au vorbit atât primarul Cristian Matei, cât şi managerul Ovidiu Stănilă. În plus, primarul Cristian Matei a informat despre aceste realizări pe reţeaua de socializare facebook.

Iată mesajul primarului turdean:

A fost finalizată reabilitarea completă a pavimentului în toate secțiile spitalului! Peste 600.000 de lei au fost folosiți pentru aplicarea de vopsea epoxidică și tarchet în toate saloanele și cabinetele din spital, precum și în sălile de operație.

Printre investițiile importante din ultimul an mai amintim și achiziționarea unui computer tomograf performant care a costat aproximativ 250.000 de euro. De asemenea, în perioada 2016 – 2019 au fost făcute numeroase schimbări, s-a achiziționat aparatură de ultimă generație, s-au alăturat echipei de medici specialiști din domenii noi, curtea interioară a fost asfaltată și a fost amenajat un parc de relaxare și recreere în aer liber.

De asemenea, vezi şi:

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS