Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Apr
163 New Articles

VIDEO | Măsuri speciale la Spitalul Municipal!

Sănătate
Typography

În contextul crizei actuale luăm toate măsurile necesare pentru a ne pregăti de eventuale cazuri de coronavirus în municipiul Turda. La Spitalul Municipal au fost montate 3 corturi pentru triajul pacienților. Aceste corturi sunt încălzite, luminate, dotate cu paturi și tot ceea ce mai este necesar pentru preluarea persoanelor.

Dacă aveți simptome de coronavirus (febră, tuse, dificultate la respirație) vă rugăm să NU mergeți la spital! Sunați în primul rând la medicul de familie. Dacă situația este gravă, sunați la 112. Astfel, putem evita pericolul de a se contamina personalul medical și alte persoane.

Vă recomandăm tuturor să fiți calmi, să stați acasă și să vă sfătuiți părinții, bunicii, persoanele vârstnice, să nu părăsească domiciliul în această perioadă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS