Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Prefectura informează: 10 noi cazuri de infectare în judeţul Cluj, din care 9 erau în carantină

Sănătate
Tools
Typography

În urma testării de ieri 19.03.2020, au fost depistate pozitiv un număr total de 10 persoane din județul Cluj, din care 9 erau în carantină (5 femei cu vârsta cuprinsă între 28-47 ani și 4 bărbați cu vârsta între 27-51 ani) și o femeie de 29 de ani aflată în autoizolare (a călătorit în Austria, Germania), internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase după ce a prezentat simptomatologie specifică.

Toate cele 9 persoane din carantină au fost transportate în condiții de izolare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, fiind internate pe secția dedicată, asimptomatice.

În acest moment sunt internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, un număr total de 29 persoane depistate pozitiv cu Covid-19, 15 din județul Cluj, celelalte fiind din județele: Bistrița-Năsăud, Maramureș, Covasna, Mureș, Satu Mare, Iași, Sălaj și Brașov. O persoană din județul Cluj este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, numărul total al cazurilor din județul Cluj confirmate, fiind de 16.

Starea de sănătate a tuturor celor 29 de persoane confirmate este bună, fără elemente de gravitate.

Biroul de Presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS