Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Consiliul Județean - 80 de noi locuri de carantinare la “Univers T”

Sănătate
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a stabilit ca Hotelul „Univers T” să găzduiască pentru izolare sau carantină cetățeni români repatriați din Italia.

Urmare a acestei decizii, hotelul aflat în proprietatea forului administrativ județean va găzdui până la 80 de persoane. Astfel, numai în ultimele 48 de ore, Consiliul Județean a asigurat 222 de locuri de carantină.

Primele 40 de persoane sosesc astăzi la Hotelul „Univers T”.

Tuturor celor cazați li se vor asigura alimente, medicamente, îmbrăcăminte medicală specifică, în conformitate cu hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe: „Consiliul Județean, prin instituțiile sale subordonate, subliniind aici Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și, iată, acum, hotelul „Univers T”, se află în prima linie în lupta cu acest cumplit virus. Implicarea noastră este totală!”.

Biroul de presă
24 martie 2020

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS