Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

covid19ro.org - o nouă platformă cu informaţii actualizate permanent! Argeş, Dâmboviţa, Giurgiu, Harghita, Sibiu şi Vaslui sunt judeţele cu 0 cazuri la 26 martie ora 11.30

Sănătate
Tools
Typography

Şi-au revenit autorităţile din amorţeală? Şi-au dat seama că dreptul la informare corectă şi detaliată nu poate fi îngrădit? Au lăsat-o mai moale cu acel tip de exclusivitate pe informaţie care mai degrabă poate trezi suspiciuni?

Potrivit ştirioficiale.ro, “ Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României și organizația neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi, componentă a proiectului stirioficiale.ro”.

Concret:

Informațiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public și reprezentanții media și face referire la situația în desfășurare determinată de răspândirea infecției cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autoritățile competente. Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

Trecem peste orice tip de suspiciune (privind controlul informaţiei) posibil generată de faptul că proiectul covid19ro.org este “în parteneriat cu Guvernul României” şi vă invităm SĂ ACCESAŢI covid19ro.org pentru informaţii ACTUALIZATE, PE JUDEŢE, PERMANENT!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS