Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, Apr
163 New Articles

Primul deces înregistrat în judeţul Cluj

Sănătate
Typography

Potrivit ultimelor date oferite publicităţii, din nefericire s-a înregistrat primul deces în judeţul Cluj.

Cazul este înregistrat ca fiind vorba de o persoană dovedită ca fiind infectată cu noul coronavirus, fiind, aşadar, vorba de al 18-lea deces la nivel naţional.

"Este vorba despre o femeie în vârstă de 76 ani, din judetul Cluj, internată în data de 20.03.2020 în Spitalul Huedin. Pacienta a fost  transferată în data de 22.03.2020 în secția ATI a  Spitalului de Boli Infectioase Cluj, după ce a fost confirmată cu COVID-19. Pacienta avea afecțiuni pre existente: hipertensiune arterială, diabet zaharat" aşa cum se confirmă chiar de către stirioficiale.ro

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS