Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Instalaţie de vaporizare cu dezinfectant la spitalul turdean

Sănătate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş din Turda anunţă, printr-o postare pe facebook, că a montat, la intrarea în curtea spitalului municipal Turda, o instalaţie de vaporizare cu dezinfectant.

Instalarea unui astfel de dispozitiv - susţine CAA - a avut loc în contextul sprijinirii măsurilor preventive legate de situaţia creată cu noul COVID-19 şi vine ca un răspuns la solicitarea medicilor din spitalul turdean.

În plus, Compania de Apă Arieş este şi pe lista celor care au donat pentru sprijinirea spitalului turdean cu o sumă de 5.000 de lei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS