Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
106 New Articles

Maxim 30 de zile pana la inaugurarea centrului SPA de la Turda | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

Termenul a fost dat ca viabil în cadrul conferinţei care a avut loc ieri, 29 ianuarie 2014, la Salina turda, conferinţă la care au participat directorul SC Turda Salina Durgău SA - Vasile Tot - preşedintele Consiliului de Administraţie al societăţii - Cristian Matei - şi preşedintele comisiei de recepţie, inginerul Dorin Apahidean.

După mai multe întâlniri, recepţia centrului SPA a avut loc marţi, 28 ianuarie la orele 10.00, recepţia fiind admisă în unanimitate, chiar dacă au mai existat unele obiecţii referitoare la mici remedieri care trebuie făcute, remedieri a căror execuţie r trebui să dureze undeva la două săptămâni.
"Chiar acum venim de la centrul SPA şi deja, a doua zi, firmele care asigură mobilierul sunt prezente cu o parte din mobilier şi până la finalul săptămânii ar trebui să fie montat tot mobilierul. De asemenea este prezentă şi firma care realizează automatizarea, pe partea de control acces, şi au promis că încearcă, până la finalul săptămânii, să termine", preciza Cristian Matei, adăugând: "Micile deficienţe se pot remedia foarte uşor, în max 30 de zile, apoi să dăm în funcţiune centrul SPA".
De asemenea, directorul Vasile Tot s-a referit la faptul că printre paşii următori se află achiziţionarea de echipament e de tratament şi fitness, urmând ca să fie realizate procedurile de autorizare, estimarea directorului fiind că în luna martie centrul SPA va fi dat în funcţiune.
Atât directorul Vasile Tot cât şi preşedintele Cristian matei s-au referit şi la hotel - hotelul Potaissa - unde a avut loc o inventariere şi, în funcţie de suma care ar putea rămâne din creditul luat pentru centrul SPA, să se realizeze investiţiile necesare. Referiri la realizarea investiţiilor necesare la hotel au fost făcute de Cristian Matei şi dintr-i altă perspectivă, anume aceea potrivit căreia hotelul este în administrarea SC Turda Salina Durgău SA: "Vom căuta ca veniturile salinei să fie cât mai mari ca să permită modernizarea tuturor centrelor care funcţionează aici".
Finalizarea şi darea în funcţiune a centrului SPA presupune şi noi locuri de muncă - 20 la număr - pentru funcţionarea centrului fiind nevoie de persoane calificate în diverse domenii: medic balneolog, medic kinetoterapeut, specialist pe partea de automatizare şi supraveghere etc.
Nici directorul Salina Turda şi nici preşedintele consiliului de Administraţie al societăţii nu au putut preciza care ar putea fi veniturile pe care le-ar realiza centrul ÂSA odată deschis, însă un lucru este cert: o investiţie nouă, înseamnă cheltuieli noi, asta până când obiectivul în care s-a investit va începe să funcţioneze. cu alte cuvinte, atât Cristian matei cât şi Vasile Tot, consideră că după o perioadă de aproximativ 3 luni de la deschiderea centrului s-ar putea analiza care este situaţia financiară.
Oricum, ideea principală este ca centrul SPA să fie, după deschidere, integrat în pachetele de tratament pe care le oferă Salina Turda, astfel clienţii putând beneficia de pachete mai "largi", îmbunătăţite, de tratament, sperându-se la o creştere a numărului de beneficiari a serviciilor oferite de SC Turda Salina Durgău SA ca prestator de servicii medicale.

Mai jos aveţi una din intervenţiile directorului Vasile Tot:

{youtube}y_gyodbGkQQ{/youtube}

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS