Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

TURDA: Un horn al cladirii fostei judecatorii a fost demolat

Actualitate
Tools
Typography

Astăzi in jurul orei 10.30, în centrul istoric al municipiului Turda, pompierii militari au fost chemaţi să demoleze unul dintre hornurile clădirii fostei Judecătorii pentru că acesta prezenta riscul de prăbuşire, existând pericolul de rănire a pietonilor care trec pe lângă cladire.

Deoarece în urma demolării au ramas câteva bucăţi prinse în streaşina acoperişului, pompierii militari au fost nevoiţi să apeleze la ajutorul scării şi a cangei pentru a înlătura toate resturile rămase.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS