Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Piata agroalimentara din cartierul Oprisani ar avea sanse sa se invecineze cu o statuie

Actualitate
Tools
Typography

În cadrul plimbării efectuate de consilierul PSD Dorina Arion şi directorul Companiei de Apă Arieş, Cristian Matei, în cartierul Oprişani din Turda, una dintre opriri a fost în zona parcării din apropierea pieteţei agroalimentare din Micro 3.

Dacă nu cu mult timp în urmă zona care trebuia să fie verde numai verde nu era şi în loc de spaţiu verde - între bordurile care împrejmuiau perimetrul - era doar pământ, câteva smocuri de iarbă şi, eventual, deşeuri căzute din containerele din apropiere, acum zona arată cu totul altfel.

Locul a fost curăţat şi pe toată suprafaţa s-a pus gazon.

Înainte de-a ne întreba cât rezistă acel gazon în zona respectivă şi cum au grijă de el cetăţenii care locuiesc în blocurile din apropiere - dar nu numai! - precizăm doar că, prezent la plimbare, Cristian Matei a venit cu o propunere.

Observând spaţiul amenajat, directorul Companiei de Apă Arieş spunea că zona ar putea fi şi mai bine pus[ ]n valoare. Aşadar, printr-o iniţiativă şi chiar o decizie a forului deliberativ local turdean - chiar prin întocmirea unui proiect de hotărâre şi adoptarea unei hotărâri a Consiliului Local - s-ar putea găsi o variantă de mutare a containerelor din zonă şi, poate, chiar amenajarea unei staturi care ar putea valoriza mult mai bine zona verde şi ar conferi un alt aspect spaţiului respectiv.

Ideea este, deocamdată, la stadiul de idee şi, chiar dacă a părut o idee de moment, nu este imposibil de pus în practică. Însă nici Cristian Matei şi nici Dorina Arion nu au venit cu o propunere neapărat concretă cum ar fi, de exemplu, ce să reprezinte respectiva posibilă statuie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS