Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Jul
75 New Articles

Asociația The Da Vinci System va dezvolta o comunitate de mentori care vor transforma matematica, fizica și algoritmica într-o pasiune pentru tinerii turdeni prin jocuri de lumini pe instalații Arduino! Cum? Prin implementarea proiectului „Light Lab”, cu sprijin prin Fondul Științescu coordonat în județul Cluj de Fundația Comunitară Cluj, în colaborare cu Școala Gimnazială „Teodor Murășanu”.

Școala Gimnazială Teodor Murășanu anunță cu bucurie lansarea unui nou proiect cu impact pentru comunitatea locală din Turda cu titlul: „Școli Sănătoase’’, finanțat prin programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, ce va fi implementat în cursul acestui an.

More Articles ...