Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Emblemele Şcolii Gimnaziale “Teodor Murăşanu”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Trebuie spus din capul locului, faptul că prestigiul unei şcoli, indiferent de denumirea ei sau de adresă, este dat în cea mai mare măsură de elevi, prin rezultatele lor, iar cei mai buni dintre ei reprezintă blazonul acelei instituţii.

Din generaţia absolvenţilor 2016 de la Şcoala Gimnazială „Teodor Murăşanu” din municipiul Turda s-au remarcat în mod special 3 eleve: Alexia Ştirb, Iulia Irina Mucea – şefe de promoţie 2016 cu media generală 10.00 – şi Bianca Alexia Buzan. Următorul elev al acestei generaţii este Alexandru Gabriel Moldovan. După cum v-am arătat într-un alt material, aceşti elevi pe care i-am amintit sunt – conform rezultatelor obţinute la Evaluarea Naţională – între primii cei mai buni 50 de elevi din întreaga zonă.

Ne vom limita acum la cele trei eleve despre care vorbeam, ele ocupând primele trei poziţii în ordinea descrescătoare a mediilor, la nivelul şcolii. Însă nu doar rezultatele lor la învăţătură ne-au atras atenţia, ci şi calităţile profund umane pe care le-au demonstrat permanent. Tocmai de aceea, peste câteva zile Agora Media vi le va prezenta pe fiecare în parte, prin intermediul opiniilor unor profesori vis-à-vis de ele, prin rezultatele pe care le-au obţinut şi prin activităţile la care au participat, urmând ca apoi să puteţi citi – tot aici în Agora Media – despre ce ne-au povestit aceste adolescente din perioada petrecută în gimnaziu, iar concluziile despre această generaţie de tineri vor veni de la sine.

O parte dintre profesorii contactaţi de noi, au înţeles că este esenţial şi pe deplin justificat ca tinerii de valoare – ca şi aceste adolescente despre care vă vorbim acum – să fie cunoscuţi de comunitate, dincolo de şcoală. Iar aceşti tineri există după cum se vede, Turda este un oraş viu şi din acest motiv şi nimeni nu are vreun motiv să neglijeze astfel de aspecte.

Referindu-se la generaţia lor, prof. Carmen Szekely, directorul adjunct al unităţii şcolare,  spunea: „E ora bilanțului în școlile gimnaziale, ora la care culegem rodele efortului depus în cei opt ani ce tocmai au zburat. Noi, profesorii acestor copii minunați, am avut emoții alături de absolvenții fiecărei generații și ne-am bucurat de rezultatele lor. Ne bucurăm și acum, când vedem că sutele de ore de pregătire la clasă și suplimentară s-au concretizat într-un procent de promovare de 100% la Evaluarea Națională. Felicitări, dragi absolvenți! Le felicităm și pe cele două șefe de promoție, absolvente cu media 10.00, care au obținut și la examen note foarte mari, confirmând, dacă mai era nevoie, faptul că munca susținută aduce rezultate pe măsură. Pentru Alexia, Iulia, Bianca și pentru restul colegilor – succes la admitere și o binemeritată vacanță frumoasă! Mulțumesc colegilor Octavian Gruian și Radu Trif pentru întreaga lor activitate, exprimându-mi toată considerația pentru felul în care știu să fie dascăli adevărați.”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS