Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Elevii Școlii Gimnaziale “Teodor Murășanu” se mobilizează pentru ”Luna curățeniei”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Luna martie a anului 2017 a fost declarată la nivelul municipiului Turda “Luna curățeniei”. Elevii Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu ” din clasele a VIII-a și a VI-a au participat alături de cadrele didactice la acțiuni de ecologizare a spațiilor verzi din preajma clădirilor ce aparțin școlii noastre de pe străzile DR. I. Rațiu și Gh. Barițiu.

Activitățile de ecologizare au avut drept scop formarea unei atitudini pozitive față de mediu, societate și educație prin dezvoltarea competențelor sociale și civice.Unul dintre obiectivele vizate a fost dobândirea  de către elevi  a unor deprinderi de lucru pentru pregătirea permanentă, deoarece curățenia trebuie păstrată, iar  elevii Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu” își doresc să mențină curate spațiile verzi și împrejurimile școlii unde învață zi de zi.

Pentru ei, Luna curățeniei a fost un motiv să se mobilizeze și să mențină o atitudine responsabilă față de mediu, manifestând preocupare pentru conservarea și ocrotirea acestuia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS