Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Câştigătorii concursului de fotografie sunt premiaţi la “Teodor Murăşanu”

T. Murăşanu
Tools
Typography

Concursul de fotografie ”Lectura în zeci de ipostaze” , ajuns în acest an  la cea de-a VIII-a ediție, constituie activitatea finală a Campaniei pentru lectură desfășurată de Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” în perioada 15 martie  - 28 aprilie.

Concursul marchează data de 23 aprilie-Ziua Mondială a Cărții și a dreptului de Autor  și s-a adresat atât elevilor de gimnaziu (25 participanți), cât și tinerilor liceeni (18 participanți), aceștia provenind de la școlile gimnaziale  ”Teodor Murășanu”,  ”Avram Iancu”, ”Andrei Șaguna”, ”Ioan Opriș”, precum și de la Colegiul Tehnic ”Dr. Ioan Rațiu” și Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu”.

Copiii și tinerii au participat cu una sau mai multe fotografii A4 care au surprins o ipostază de lectură, iar pe verso-ul fotografiei și-au exprimat   părerea despre lectură.

Jurizarea lucrărilor a avut loc în 12 aprilie și a fost realizată de către Nicușor Țigănilă și Ovidiu Cosac. 

 Premierea câștigătorilor aleși de juriu va avea loc în 3 mai, la ora 15, în sala festivă a Școlii Gimnaziale ”Teodor Murășanu”,  unde vor fi expuse și fotografiile, în cadrul parteneriatului dintre școală și bibliotecă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS