Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Şcoala "Avram Iancu" - Locul I la Olimpiada Judeţeană de Fizică 2016

A. Iancu
Tools
Typography

Performanța presupune talent şi multă muncă, lucru demonstrat încă o dată de elevii Școlii Gimnaziale „Avram Iancu" Turda – Alexandru Horațiu Cantor din clasa a VII-a şi Dan Vasile Arion din clasa a VIII-a.

Aceşti elevi și-au construit un drum pavat cu reuşite, cu premiul I la Olimpiada Județeană de Fizică 2016. Perseverenţa, ambiţia şi efortul i-a determinat să treacă peste orice obstacol şi emoţie, păşind cu încredere, devenind astfel modele de sârguinţă şi dăruire. Reţeta succesului lor „munceşte atunci când ceilalți lenevesc; pregăteşte-te pe când alții se joacă; visează în vreme ce alții doar îsi doresc."- William A. Ward.

Alexandru Horațiu Cantor şi Dan Vasile Arion, vor reprezenta judeţul Cluj la Olimpiada Națională de Fizică în Săptămâna „Să știi mai multe, să fii mai bun!", în perioada 17-21 aprilie la Timișoara.

Suntem bucuroși că avem în colectivul de elevi ai școlii noastre aceşti elevi pasionaţi şi talentaţi şi nu putem decât să le felicităm părinţii, dorindu-le succes la faza Națională a Olimpiadei de Fizică.

prof. Olga Rişcău

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS