Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Bucuria succesului la Şcoala Avram Iancu Turda

A. Iancu
Tools
Typography

LuminaMath este un concurs de matematică la nivel național care a reușit să aducă în prim plan valoarea personală a elevilor, contribuind la dezvoltarea acestora pentru îmbunătățirea cunoștințelor și atingerea unor performanțe deosebite.

Continuând tradiția, elevii Școlii Gimnaziale ,,Avram Iancu” din Turda, îndrumați de profesorii lor, au participat la a XX-a ediție a concursului, care a avut loc în perioada noiembrie 2016. Deși nivelul de dificultate al problemelor propuse a fost unul foarte ridicat, bucuria muncii împlinite nu a întârziat să apară pentru elevii noștri:

  • Maria Teodora Saroși, clasa a IV-a A, Premiul I şi al doilea punctaj pe județ;
  • Ștefania Florina Fleșer, clasa a IV-a A, Mențiune;
  • Annya Maria Purcăraș, clasa aIV-a A, Mențiune;
  • David Roșa, clasa aVII-a B, Mențiune,
  • Alexandru Cantor, clasa a VIII-a A, Premiul III;

Adresăm felicitări acestor elevi și le dorim noi succese în dezvoltarea pasiunii lor pentru matematică și performanță, alături de profesorii lor pregătitori, Groza Ioan și Dancso Emilia.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS