Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Sun, Jun
104 New Articles

Mulți tineri români ajung să nu profeseze în viitor în domeniul pe care l-au studiat la facultate. Uneori tinerii sunt influențați de tot felul de factori externi în alegerea facultății, alteori, ei aleg să urmeze o facultate în funcție de pasiuni sau hobby-uri temporare pe care le au, cum ar fi pictura, dansul sau actoria.

Știința este un domeniu fascinant. Este un mod de înțelege lumea din jurul nostru. Este procesul prin care oamenii studiază natura și universul, folosind observația, experimentul și raționamentul logic. Prin știință descoperim cum funcționează lucrurile, găsindu-le explicații bazate pe dovezi.

Asociația Civic Arieș a adus științe mai aproape de copiii din comuna Mihai Viteazul. Cu sprijin de la Fundația Comunitară Cluj prin fondul Științescu, Asociația Civic Arieș a implementat de curând proiectul „Târgul de Științe” în parteneriat Școala Gimnazială „Mihai Vodă”!

Află cum ONG-urile de Mediu reprezintă soluția problemelor cu care te confrunți în sectorul HoReCa. Risipa alimentară reprezintă unul dintre principalii factorii poluanți care afectează planeta și care cauzează pierderi economice semnificative restaurantelor și hotelurilor.

More Articles ...