Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sun, Apr
168 New Articles

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, organizează, în săptămâna 3-7 aprilie 2023, în colaborare cu cu unitățile de învățământ preuniversitar, universitățile din Cluj-Napoca și autoritățile publice locale din municipiile județului Cluj, Târguri ale ofertelor educaționale, în vederea promovării ofertei educaționale pentru anul școlar 2023-2024 în rândul elevilor claselor a VIII-a și a XII-a.

Colegiul de Servicii în Turism „Napoca”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Consiliul Județean Cluj, organizează cea de-a VIII-a ediție a Târgului de Primăvară al Firmelor de Exercitiu, în data de 30 martie 2023, începând cu ora 10:00, la Cluj Arena.

Această cerere a fost depusă în cadrul apelului de proiecte "Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe", finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Potrivit datelor transmise de la nivelul unităților de învățământ clujene, 83 de unități de învățământ preuniversitar din județul Cluj au decis să organizeze în această săptămână Programul Național Școala altfel, 2023.

More Articles ...