Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Fri, Sep
132 New Articles

  • „FP3”, „SPARK”, „R.O.O.M” și ” S.O.D.A”  sunt echipele premiante ale Bosch Future Mobility Challenge 2021.
  • 1 - 31 octombrie 2021 este perioada de înscriere la a cincea ediție a competiției internaționale studențești Bosch Future Mobility Challenge din 2022.
  • Finala competiției Bosch Future Mobility Challenge 2022, planificată pentru data de 15 mai 2022

Începând cu anul 2001, Ziua Europeană a Limbilor (ZEL) este celebrată în fiecare an, în data de 26 septembrie, la inițiativa Consiliului Europei, pentru a încuraja plurilingvismul european. Diversitatea lingvistică este cheia unei mai bune comunicări interculturale și reprezintă reperul principal al patrimoniului cultural european.

Cei 20 de elevi clujeni, 4 absolvenți ai liceelor clujene și 16 absolvenți ai claselor a VIII-a, din județul Cluj, au fost premiați joi, 16 septembrie 2021, de către conducerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în cadrul festivității de premiere organizate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, cu respectarea măsurilor impuse de actualul context pandemic.

More Articles ...