Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

VIDEO | Şcolile turdene pregătite să primească elevii

Diverse
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda a anunţat în mediul online (pe facebook) că unităţile de învăţământ turdene sunt gata să îşi primească elevii de clasele a VIII-a şi a XII-a: “Toate școlile din Turda sunt pregătite pentru a-i primi pe elevii claselor a VIII-a și a XII-a în condiții de maximă siguranță”.

Administraţia turdeană mai anunţă: “S-au luat toate măsurile necesare ca la începerea cursurilor să fie respectate normele de distanțare socială, s-au montat dispensere cu dezinfectanți, au fost igienizate spațiile, iar grupurile sanitare au fost dotate cu tot ce e nevoie pentru menținerea unei igiene corespunzătoare”.

Dragi elevi, vă dorim mult succes la examene!” şi-a încheiat Primăria Turda postarea din mediul online.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS