Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Kaufland ajuta educatia la Turda

Diverse
Tools
Typography

Miercuri, 29 mai, de la orele 10.00 sala de sport a Şcolii Gimnaziale "Horea, Cloşca şi Crişan" din Turda a găzduit momentul festiv al încheierii campaniei "Ajutăm împreună!" derulată, şi în comunitatea turdeană, de compania Kaufland.

Copii, părinţi şi cadre didactice de la Grădiniţa "Căsuţa Piticilor" din Turda - beneficiarul campaniei - au fost prezenţi la momentul înmânării simbolice a cecului conducerii grădiniţei dar şi pentru spectacolul pregătit în cinstea evenimentului.
"Cu toţii ştim că pentru a desfăşura o educaţie de calitate o instituţie de învăţământ trebuie să deţină cadre didactice bine pregătite dar şi o bază materială foarte bine pusă la punct", spunea directorul grădiniţei, Daniela Burlacu, precizând că, dacă la baza materială "mai avem de îmbunătăţit", 90% din cadrele didactice care activează în cadrul instituţiei de învăţământ preşcolar au gradul didactic I.
Beneficiar al campaniei la nivelul municipiului Turda, Grădiniţa "Căsuţa Piticilor" şi-a îmbunătăţit astfel baza materială atât cu material didactic nou, cât şi cu piese noi de mobilier. "Cu ajutorul acestor materiale pe care azi le primim din partea companiei Kaufland, calitatea educaţiei în grădiniţa noastră va creşte şi, cu siguranţă, se vor desfăşura activităţi mult mai interesante în condiţii optime pentru copii", mai spunea Daniela Burlacu, mulţumind - în numele copiilor care învaţă la grădiniţă, în numele părinţilor acestora dar şi în numele cadrelor didactice - companiei Kaufland care era reprezentată la eveniment de către directorul filialei Turda - Adriana Suciu - şi de către directorul regional Cosmin Poruţiu.
Derulată la nivel naţional în parteneriat cu Fundaţia "Copiii - viitorul nostru!", campania nu ar fi putut deveni o reuşită fără participarea unor companii mari la nivel naţional - furnizori de produse pentru magazinele Kaufland - ori fără participarea clienţilor Kaufland, care au achiziţionat produsele puse spre vânzare în cadrul campaniei. Adriana Suciu a dorit să mulţumească în mod public companiilor care au donat sume mari de bani obţinute în urma vânzării produselor, companii printre care se află Coca Cola România, Nestle România, Boromir, Danone Producţie şi Distribuţie, Procter & Gamble sau Transavia.
"Sperăm ca prin acţiunile noastre să oferim copiilor un sprijin pentru o educaţie mai bună, pentru a se forma şi a-şi dezvolta creativitatea", spunea Adriana Suciu dorind încă de pe acum să mulţumească în mod anticipat tuturor clienţilor pentru participarea viitoare la proiectele pe care le va desfăşura Kaufland.
Din momentul festiv nu putea lipsi programul pregătit special de către copiii şi educatoarele de la Grădiniţa "Căsuţa Piticilor" în semn de mulţumire şi de recunoştinţă pentru cei care au ajutat instituţia de învăţământ preşcolar.
Cum era cumva şi firesc, primii care au prezentat un moment artistic au fost cei mai mici dintre cei mai mici - copiii de la grupa mică pregătiţi de educatoarea Maria Suătean - care, îmbrăcaţi în costume populare, au interpretat cântece şi poezii. A urmat apoi un grup mai mare de copii din grupe ale educatoarelor Emilia Dan, Daniela Burlacu, Ileana Crişan, Cornelia Chim, Olivia Părduţiu şi Szakacs Rozalia care, pregătiţi de Diana Miron, au oferit tuturor un moment de dans.
Nu a lipsit nici grupa mijlocie - copii pregătiţi de educatoarele Neviana Moca şi Nagy Adriana - care, la rândul lor, au pregătit un minirecital pentru cei care au contribuit la îmbunătăţirea condiţiilor în cadrul grădiniţei "Căsuţa Piticilor" din Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS