Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
114 New Articles

Primăria Turda: Începând cu data de 1 iulie vor fi deschise creșele și grădinițele din municipiul Turda

Diverse
Tools
Typography

Astfel, rugăm părinții care vor să-și înscrie copiii la creșă sau la grădiniță pe timpul verii să ia legătura cu educatoarea sau direcțiunea instituției educaționale.

Cererile și declarațiile pe proprie răspundere vor fi centralizate și vom reveni cu un anunț săptămâna viitoare, pentru a vă oferi detalii despre repartizarea acestora în unitățile educaționale.
În derularea activităților, unitățile educaționale vor respecta toate măsurile de protecție, conform regulilor impuse la nivel național.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS