Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Elevii de la „Horea, Closca si Crisan” au fost evacuati

Diverse
Tools
Typography

La Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" din Turda a avut loc, pe 31 mai la orele 10.20, un exerciţiu de evacuare la nivelul unităţii de învăţământ.

Organizat de către învăţătorul Nicolae Jurcă şi directorul Corina Achim, exerciţiul face parte din planul comisiei PSI (Prevenirea şi Stingerea Incendiilor) de la nivelul şcolii, plan din care fac parte atât exerciţii anunţate, cât şi neanunţate.
La exerciţiul menţionat aici - la care au participat 542 de elevi - s-a urmărit doar evacuarea.
Directorul instituţiei de învăţământ spunea că elevii s-au încadrat în baremul de timp de 3 minute şi 40 de secunde. şi că, în curtea şcolii, au fost aliniaţi şi li s-a explicat că este un exerciţiu fiind, totodată, felicitaţi. "Elevii au ieşit repede, ordonaţi, încolonaţi, atenţi la semnalele sonore. Au recunoscut codul sonor", mai spunea director Corina Achim, adăugând că, după exerciţiu, la intrarea în clădirea şcolii, toţi copiii au fost răsplătiţi cu câte o îngheţată din partea sponsorului.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS