Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Concursul „Mozart” a ajuns la final: premierea castigatorilor

Diverse
Tools
Typography

Punctul final al celei de-a cincia ediţii a concursului regional interdisciplinar "Mozart" a fost pus marţi, 18 iunie 2013, de la orele 16.00, prin festivitatea de premiere a câştigătorilor secţiunilor concursului.

La festivitatea de premiere - găzduită în sala festivă a Şcolii Gimnaziale "Teodor Murăşanu" din Turda - au fost prezenţi cea mai mare parte din premianţi. Dacă unii nu au fost prezenţi fiind de la şcoli din alte judeţe, alţii pur şi simplu nu au venit. De asemenea, în afară de premianţi, la festivitate au mai fost prezente şi cadre didactice care fie au fost coordonatorii diferitelor secţiuni ale concursului, fie au făcut parte din juriu.
Profesorul Manuel Bălaj, cel care este inima a tot ce înseamnă concursul interdisciplinar "Mozart", a mulţumit şcolii gazdă - "Teodor Murăşanu" - adăugând, de asemenea, că, spre deosebire de anul trecut, când au fost aproape 500 de aprticipanţi la concurs, în ediţia din 2013 numărul de copii care au participat a fost mai mare chiar dacă la ediţia din 2013 s-a renunţat la anumite secţiuni având experienţa anului trecut, când concursul nu a avut niciun sponsor. "Anul acesta eu am anulat o serie de secţiuni, dealtfel foarte frumoase, şi am limitat şi numărul de participanţi de la şcoli. Cu toate astea, numărul de participanţi este mai mare decât anul trecut, ceea ce înseamnă că este un lucru foarte bun acest concurs şi că, pentru elevi, este un magnet", explica Manuel Bălaj.
Totuşi, spre deosebire de anul precedent, în acest an concursul a beneficiat de un sponsor, anume Flaviu Olteanu, prin societatea Prografis, dar şi de sprijinul a încă două persoane: Sebastian Zăhan şi Mihail Crişan.
În faţa celor prezenţi au fost invitaţi coordonatorii secţiunilor concursului pentru a înmâna premiile. Aşadar secţiunea "Sunet şi culoare" ciclul primar a fost reprezentată de Maria Ienei şi Mariana Dărăban, secţiunea "Sunet şi culoare" ciclul gimnazial a fost reprezentată de Carmen Ţandea şi Rodica Nuţu, secţiunea "Sunet şi culoare" ciclul liceal a fost reprezentată de Alexandru Picovici, secţiunea "Eseuri" a fost reprezentată de Maria Oniş, secţiunea "Micul muzician" a fost reprezentată de Mihail Crişan (care îi ţinea locul Gabrielei Crişan, coordonatorul secţiunii) şi secţiunea "Creatorul de poveşti" ciclul gimnazial a fost reprezentată de Maria Drăguşin şi Octavian Gruian.
Asupra unuia dintre cei amintiţi mai sus - profesorul Octavian Gruian - profesorul a dorit să insiste mai mult, spunând despre acesta: "Octavian Gruian este persoana cu care am început acest concurs şi care, ori de câte ori este în interesul elevului şi a şcolii este alături de cei care, desigur, vor acest lucru iar de mine a fost alături întotdeauna".
Nu în ultimul rând, Manuel Bălaj a mulţumit instituţiilor de învăţământ care au găzduit secţiunile concursului: Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş", Colegiul Naţional "Mihai Viteazul", Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna", Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan" şi Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu".
În continuare îi vom prezenta doar pe cei care au obţinut premiul I la secţiunea la care au participat:

Carla Şimon (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel primar, clasa a II-a
Cristiana Neamţ (Şcoala Gimnazială "Ioan Opriş") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel primar, clasa a III-a
Eduard Paing (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel primar, clasa a IV-a
Ştefania Popa (Colegiul Naţional "Mihai Viteazul") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel gimnazial, clasa a V-a
Bogdan Chiorean (Colegiul Naţional "Mihai Viteazul") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel gimnazial, clasa a V-a
Attila Markusz (Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel gimnazial, clasa a VI-a
Diana Maria Şinteuan (Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel gimnazial, clasa a VII-a
Denisa Vornicu (clasa a IX-a B, Colegiul Naţional "Mihai Viteazul") - secţiunea "Sunet şi culoare" nivel liceal
Mara Cheţan (Şcoala "Gimnazială Andrei Şaguna") - secţiunea “Creatorul de poveşti” nivel gimnazial, clasa a V-a
Adela Oroian (Liceul Teoretic "Pavel Dan") - secţiunea “Creatorul de poveşti” nivel gimnazial, clasa a VI-a
Florina Martin (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan") - secţiunea “Creatorul de poveşti” nivel gimnazial, clasa a VII-a
Laura Pintilie (Şcoala Gimnazială "Teodor Murăşanu") - secţiunea “Creatorul de poveşti” nivel gimnazial, clasa a VIII-a
Cristian Dumitrescu (Şcoala Gimnazială "Horea, Cloşca şi Crişan") - secţiunea "Micul muzician" nivel gimnazial, clasa a V-a
Antonio Bogdan Tomuş (Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna") - secţiunea "Micul muzician" nivel gimnazial, clasa a VI-a
Lavinia Crişan (Şcoala Gimnazială "Avram Iancu") - secţiunea "Micul muzician" nivel gimnazial, clasa a VII-a
Călin Mărginean (Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna") - secţiunea "Micul muzician" nivel gimnazial, clasa a VII-a
Dan Varga (Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna") - secţiunea "Micul muzician" nivel gimnazial, clasa a VIII-a
Claudia Murgu (Şcoala Gimnazială "Emil Gârleanu") - secţiunea "Eseuri" nivel primar
Ioan Pop (Liceul Tehnologic Telciu) - secţiunea "Eseuri" nivel gimnazial
Ciprian Hagău (Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu") - secţiunea "Eseuri" nivel gimnazial
Bianca Laura Nemeş (Liceul Teoretic "Lucian Blaga") - secţiunea "Eseuri" nivel liceal  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS