Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Manuel Balaj - apel in favoarea educatiei

Diverse
Tools
Typography

În cadrul festivităţii de premiere a câştigătorilor celei de-a cincia ediţii a concursului regional interdisciplinar "Mozart" - festivitate care a avut loc marţi, 18 iunie 2013, de la orele 16.00 în sala festivă a Şcolii Gimnaziale "Teodor Murăşanu" din Turda - coordonatorul proiectului "Mozart", profesorul turdean Manuel Bălaj, a făcut un apel către cei care au puterea de decizie să aibă mai mult în vedere sprijinirea educaţiei.

Referindu-se la necesitatea limitării numărului de participanţi pentru ediţia din 2013 în baza experienţei din 2012 - când concursul nu a beneficiat de sponsorizare - Manuel Bălaj spunea: "în felul ăsta trag un semnal de alarmă către cei care decid, să sprijine educaţia şi acele evenimente care merită şi care aduc un plus de valoare acestui oraş".
Profesorul turdean de educaţie muzicală a amintit, în acest sens, de festivalul naţional de teatru "Alter Ego", festival iniţiat şi desfăşurat ani de zile la Turda. "Anul acesta a fost prima dată când finala nu a avut loc propriu-zis, din acel motiv că nu a venit sprijinul la timp", spunea Manuel Bălaj.
Revenind la concursul "Mozart", Manuel Bălaj preciza că pentru ediţia din 2013 au existat mai mult promisiuni de sponsorizare, singurul sprijin venind din partea societăţii Prografis, prin Flaviu Oltean.
"Indiferent de greutăţi, eu voi face tot posibilul ca acest concurs să continue în fiecare an", mai spunea Manuel Bălaj, cel care a iniţiat acest concurs la Turda împreună cu profesorul Octavian Gruian şi care a reuşit să îl aducă până la a cincia ediţie, transformându-l din concurs local, în concurs la care, de-a lungul timpului au participat elevi şi din alte judeţe din alte zone ale ţării decât Transilvania.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS