Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Elevii din Turda si Campia Turzii, printre premiantii Art-Act

Diverse
Tools
Typography

Ediţia din 2013 a Concursului Naţional Art-Act desfăşurat la Roman, judeţul Neamţ, s-a încheiat. În cadrul competiţiei au participat elevi din 30 de judeţe, printre care şi judeţul Cluj, concursul fiind organizat la Colegiul Tehnic „Miron Costin” din municipliul Roman.

„Considerăm că a doua ediţie a avut succes şi a stârnit interesul elevilor şi dascălilor pentru ambele secţiuni.”, ne-a precizat coordonatorul proiectului ART-ACT, prof. Ana-Maria Zăloagă, vis-à-vis de ediţia din acest an. „Articolele publicate la nivel local, reportajul tv si emisiunea realizata despre concurs la RomTv au confirmat interesul comunitatii locale si succesul competitiei. Multumim tuturor colaboratorilor!”, a ţinut să amintească cea care a coordonat competiţia şcolară.
În urma evaluării, elevii participanţi din judeţul Cluj au ocupat în clasament locuri binemeritate. Astfel, dacă la clasa a V-a Maria Cocan de la Şcoala Gimnazială „Andrei Şaguna” Turda a obţinut Menţiune, pentru clasa a VI-a, Flavia Rus de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” Câmpia Turzii a ocupat Locul III. Tot elevii de la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” Câmpia Turzii s-au aflat printre premianţii clasei a VII-a şi anume, Adina Spălnăcan - Locul III, respectiv Ioana Oprea şi Adela Aldea, ambele cu Menţiune. La Clasa a VIII-a, Locul III a revenit elevei Ştefania Moraru de la Şcoala Gimnazială „Andrei Şaguna” Turda.
„Aceasta competiţie, plasată sub semnul artelor, al creativităţii şi al nonformalului, s-a creionat prin semnarea a peste 50 de acorduri de parteneriat cu instituţii şcolare din 30 de judeţe ale ţării, care şi-au manifestat interesul pentru derularea activităţii. La secţiunea Creaţie s-au înscris peste 200 de participanţi, cu lucrări la subsecţiunile: Poezie, Proză scurtă, Creaţie dramatică. La sectiunea Interpretare au fost antrenati aproximativ 200 de elevi cu roluri diverse (prof. Ana-Maria Zăloagă).”  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS