Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Ce prevede hotărârea CJSU privind scenariile de funcţionare a unităţilor de învăţământ

Diverse
Tools
Typography

Comitetul Judeţean pentru Situraţii de Urgenţă Cluj a emis Hotărârea nr. 5/06.02.2021 privind aprobarea scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar/conexe de pe raza județului Cluj, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, precum și aprobarea unor măsuri de organizare a activității în cadrul acestora în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere adresa Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj privind situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități din județul Cluj, respectiv numărul total de cazuri noi din ultimele 14 zile raportat la numărul de locuitori, adresa Inspectoratului Școlar Județean Cluj, cuprinzând centralizatorul scenariilor de organizare și funcționare, la propunerea Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ, pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar/conexe de pe raza județului Cluj, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Direcția de Sănătate Publică a Județului Cluj, CJSU Cluj a hotărât următoarele:

Se aprobă scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar/conexe de pe raza județului Cluj, pentru începutul semestrului II al anului școlar 2020-2021, conform Anexei nr.1 care face parte integrantă din hotărâre.

Scenariile de funcționare ale unităților de învățământ preuniversitar/conexe de pe raza județului Cluj, se vor actualiza pe parcursul anului școlar, în funcție de evoluția epidemiologică, prin raportare la art. 3 din Ordinul comun nr. 3235/93/2020 al Ministerului Educației și Cercetării și Ministerului Sănătății pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, ori de câte ori este nevoie.

În cadrul unităților de învățământ unde sunt organizate centre de vaccinare, Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj, în cooperare cu autoritățile administrației publice locale și structurile Poliției Locale, va asigura mijloacele tehnice necesare (grilaje, benzi separatoare etc.) pentru separarea clară a traseelor de acces, respectiv de defluire a elevilor și personalului didactic față de persoanele programate pentru vaccinare în locațiile respective.

Hotărârea nr. 5 a CJSU Cluj poate fi consultată accesând link-ul: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2021/02/HCJSU-nr.-5-din-6.02.2021.pdf

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS