Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

50 de ani de informatică - Informare de presă a Inspectoratului Școlar Județean Cluj

Diverse
Tools
Typography

Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Cluj-Napoca organizează, în perioada 10-14.05 2021, alături de Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”, Bucureşti, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Iaşi și Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Timişoara, evenimentul aniversar „Patru Licee de Informatică la puterea a 50 de ani”, ocazionat de împlinirea a 50 de ani de la înfiinţarea primelor licee cu profil de informatică din România, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi şi Timişoara.

Deschiderea evenimentului național va avea loc, online, în data de 10.05.2021, la ora 12:00.

Dintre activitaţile aniversare care se vor desfăşura în această săptămână în cele patru licee, enumerăm:

1. Concurs de proiecte IT, în cadrul căruia vor concura 12 echipaje, formate din elevii desemnați de la nivelul fiecărui liceu, avându-i ca mentori pe absolvenţi care lucrează în domeniul IT. Evaluarea proiectelor va fi realizată în 11 mai 2021, de către un juriu format din cadre didactice universitare şi specialişti IT. Proiectele vor putea fi vizionate începând cu data de 13 mai 2021, când va fi disponibilă o galerie virtuală a acestora, postată pe site-ul evenimentului http://liisgm.000webhostapp.com/.
2. Work-shop-uri susținute de absolvenți ai celor 4 licee, în zilele de 11, 12 şi 13 mai 2021.

Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca este o unitate distinctă în peisajul învățământului preuniversitar clujean, care și-a desfășurat activitatea sub semnul calității, dovadă fiind rezultatele obținute de către elevi, de-a lungul anilor, la examene naționale, la olimpiade și concursuri școlare. În acest an, greu încercat de pandemia provocată de virusul Covid-19, când Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” sărbătorește, alături de alte 3 licee de informatică din țară, 50 de ani de existență, s-a demonstrat necesitatea competențelor digitale în funcționarea societății, prin desfășurarea online a activităților în multe domenii.
Acum, la a 50-a aniversare, vă doresc tuturor să fiți sănătoși, să aveți parte de împliniri personale şi profesionale, să găsiți forţă şi energie în faţa provocărilor, speranţă și încredere că împreună veți reuși să duceți mai departe tradiția acestei prestigioase unități de învățământ! La mulți ani tuturor celor care își desfășoară activitatea la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca!” a afirmat doamna Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în mesajul adresat elevilor și cadrelor didactice de la Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Cluj-Napoca.

Festivitatea de închidere a evenimentului va avea loc în data de 14 mai 2021.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS