Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Informare privind proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor/ catedrelor didactice vacante/ rezervate din învățământul preuniversitar (titularizare), sesiunea 2021

Diverse
Tools
Typography

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată ieri, 21 iulie 2021, în 7 centre de examen organizate la nivelul județului Clujs-au prezentat 1357 de candidaţi, din cei 1.729 de candidaţi înscriși. 

În județul Cluj nu s-au înregistrat situații de candidaţi eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă

55 de candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.

Subiectele și baremele de corectare au fost publicate pe site-ul dedicat, ieri, 21 iulie 2021, la ora 15:00, de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație.

Primele rezultate vor fi afișate în data de 27 iulie 2021, la sediul  Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Contestațiile se depun în scris la sediul Inspectoratului  Școlar Județean Cluj sau se transmit prin poștă electronică (scanat) la adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , în zilele de 27 iulie 2021, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 28 iulie 2021, până la ora 12:00.

 Rezultatele finale se vor afișa la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj și pe site-ul http://titularizare.edu.ro, în data de 3 august 2021.

Pentru angajarea pe durată nedeterminată (titularizare) candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe durată determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Repartizarea candidaților pe posturi, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în luna august 2021, conform calendarului aprobat de Ministerul Educației.

Toate informațiile, precum și calendarul complet al mobilității personalului didactic din învățământul preuniversitar sunt disponibile și pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Cluj: https://www.isjcj.ro/concurs-ocupare-posturi-2021/

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj                     

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS