Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

AMoS ED colectează dispozitive vechi, (laptopuri, tablete, telefoane) pe care le restaurează și le donează copiilor pentru a le oferi o șansă la un viitor mai bun

Diverse
Tools
Typography

Astăzi, orice fel de job-uri impun competențe digitale minime pe care acești copii nu pot să le dobândească fără puțin ajutor, deci implicit, nu pot sa își creeze un viitor de succes.

Cu toții știm că viața fără aparate digitale a devenit aproape imposibilă, mai ales pentru elevii care se află încă în perioada formării unui caracter și crearea unui viitor.

Încearcă, pentru câteva minute, să îți imaginezi cum ar fi viața ta fără telefon, tabletă, laptop sau alte dispozitive. Fără posibilitatea de a te informa în câteva secunde despre subiectele tale de interes, fără șansa la socializare online sau chiar fără jocurile tale favorite. Deși poate părea ceva ireal, o grămada de copii trăiesc această realitate, neavând acces nici măcar la școală online sau la informații necesare dezvoltării personale.

Proiectul Connect:ED a luat naștere din dorința de a ajuta viitoarele generații să aibă o șansa la o educație bună și o viață mai bună.

Până în momentul de față, AMoS ED a reușit să semneze contracte cu școli din Turda,  Petreștii de Jos, Viișoara, Moldovenești, Ceanu Mare și Tritenii de Jos, unde au reușit să ajute peste 30 de elevi. Însă nu plănuiesc să se oprească aici!

Pentru a reuși să ofere acces la educație câtor mai mulți copii, au nevoie de ajutorul TĂU! Dacă vrei să ajuți la formarea viitoarei generații, donează aparatura veche pe care nu o mai folosești, pentru a fi recondiționată și donata mai departe.

Află mai multe informații de pe connected.civicturda.ro sau apelând la 0724 046 519.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS