Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Tue, Jan
142 New Articles

Cristian Matei: “Continuăm investițiile în infrastructura educațională”

Diverse
Tools
Typography

Suntem pe lista celor 138 proiecte aprobate la finanțare pentru construirea unei creșe în orașul nostru, urmând ca după depunerea documentelor solicitate, în termen de maxim 60 de zile să fie îndeplinite condițiile necesare pentru încheierea contractului de finanțare.

Încă de la preluarea primului mandat, am făcut toate demersurile pentru a accesa fonduri pentru modernizarea instituțiilor de învățământ din orașul nostru. În perioada 2016-2020, toate unitățile de învățământ turdene au beneficiat de fonduri pentru modernizare, dotări și reparații.

Anul acesta continuăm investițiile în infrastructura educațională astfel încât vor fi modernizate încă trei unități de învățământ, prin proiectele:  

➡  Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit “Prichindelul Isteț” și Creșa Nr. 4 -  proiect în implementare, au fost demarate lucrările.    

➡ Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria + Structura și Creșa nr. 5”. - se lucrează la proiectul tehnic, după avizarea lui se va trece la execuția lucrărilor.  

➡ Reabilitarea, extinderea și dotarea creșei Poiana cu Castani, proiect în implementare care prevede reabilitarea imobilului de pe strada Mihai Eminescu nr. 21, în vederea înființării unei noi unități de învățământ antepreșcolar.  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS