Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Aug
53 New Articles

Logiscool Turda-Cluj: S-a deschis Logiscool Turda-Cluj, parte a rețelei internaționale de școli de programare pentru copii și adolescenți!

Diverse
Tools
Typography
  • Logiscool Turda-Cluj deschide campania de înscriere la cursurile care încep în septembrie 2021
  • Logiscool a avut peste 30.000 de elevi la nivel național în cei trei ani de prezență în țară

Logiscool România, lider în programe edu-tech pentru copii începe o nouă campanie de înscrieri la cursurile de programare, atât cursuri la sediu, cât și online. Interactive și utile, cursurile Logiscool le oferă elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități necesare unui viitor al digitalizării, indiferent de meseria pe care o vor alege. Ghidați de instructori tineri și pasionați și având acces la propria platfomă de învățare a Logiscool, elevii învață cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Cursuri de programare pentru viitor 

Ce pregătește echipa Logiscool Turda-Cluj pentru noul an școlar? Cursurile de programare și robotică încep  în sediul de pe strada Calea Victoriei nr.3, Turda pe data de 20 septembrie, iar elevii pot opta atât pentru cursuri în sediul școlii, cât și online. 

Cursurile se adresează copiilor și adolescenților între 7 și 17 de ani, pasionați de lumea digitală și tehnologie. Grupele sunt organizate în număr restrâns de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă și nu necesită cunoștințe anterioare pentru grupele de începători. Sesiunile, cu o durată de 90 de minute, au loc o dată pe săptămână, la sediul școlii sau online, pe tot parcursul anului școlar, iar prețul este de 297 lei pe lună.

“ Provocările pe care școala online le-a adus în viața copiilor noștri și implicit în viața noastră, ca părinți, cât și dezvoltarea și adoptarea accelerată a instrumentelor digitale în mediul nostru încă de dinainte de pandemie, dar cu atât mai mult în timpul ei, ne-au făcut sa înțelegem nevoia de dezvoltare a copiilor noștri în direcția aceasta, iar Logiscool le oferă această șansă prin programe atractive și de foarte bună calitate.” declară Laura Hagău – Coordonator Logiscool Turda-Cluj

Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript, C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Curriculumul cursurilor îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. 

Toți participanții la cursurile Logiscool vor avea acces la resurse educative pe propria platformă de educație – Scoolcode, iar pentru comunitatea elevilor este dezvoltat spațiul virtual de interacțiune și schimb de proiecte MyLogiscool.

Înainte de începerea cursurilor, părinții și elevii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor elevilor care nu s-au mai întâlnit cu acest domeniu și doresc să afle mai multe despre programare. 

Pentru părinți, lecția demonstrativă este un prilej pentru a afla totul despre Logiscool și despre metoda de învățare aplicată, dar este și momentul în care pot afla răspunsuri la toate întrebările.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face direct pe site, aici:

https://www.logiscool.com/ro/school/turda-cluj

Despre Logiscool 
Logiscool România oferă cursuri de programare și robotică pentru copii și tineri cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani. Înființată în prima parte a anului 2018, Logiscool numără deja peste 50 de școli de programare la nivel național și este în continuă expansiune.  
Logiscool România face parte dintr-o rețea internațională de centre educaționale, prezentă în 20 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirational. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS