Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Inspectoratul Școlar Județean Cluj a lansat proiectul educațional Academia de Handbal, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației

Diverse
Tools
Typography

Proiectul educational Academia de Handbal reprezintă o alternativă sănătoasă și profesionistă pentru elevii clujeni care doresc să practice handbalul, ca activitate sportivă de masă și de înaltă performanță.

Activitățile sportive și educative din cadrul proiectului vor fi organizate în următoarele unitățile de învățământ preuniversitar, partenere în cadrul proiectului:

Liceul cu Program Sportiv, Cluj-Napoca;

Colegiul Național ” Emil Racoviță”, Cluj-Napoca;

Colegiul Național ”George Coșbuc”, Cluj-Napoca;

Liceul Teoretic ”Onisifor Ghibu”, Cluj-Napoca;

Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Cluj-Napoca;

Școala Gimnazială ”Ioan Bob”, Cluj-Napoca;

Școala Gimnazială ”Alexandru Vaida-Voievod”, Cluj-Napoca;

Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, Cluj-Napoca;

Școala Gimnazială ”Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca;

Școala Gimnazială ”Ștefan Pascu”, Apahida;

Școala Gimnazială ”George Barițiu”, Jucu De Sus;

Colegiul Tehnic ”Ana Aslan”, Cluj-Napoca.

Evenimentul de lansare a proiectului Academia de Handbal a avut loc, marți 5 octombrie 2021, cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, începând cu ora 16:30.

Avem convingerea că educația pentru practicarea sportului poate contribui la dezvoltarea armonioasă a copiilor și tinerilor și la oferirea de oportunități de petrecere a timpului liber, ca alternativă la evitarea unor comportamente antisociale.

Alte detalii și informații  cu privire la activitățile cuprinse în acest proiect sunt disponibile,  accesând  site-ul: uhandbalcluj2021.ro; Pagina oficiala Facebook_uhandbalcluj202;  Canal youtube_uhandbalcluj2021.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS