Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Thu, Dec
131 New Articles

În perioada 10-25 noiembrie 2021 se va desfășura o nouă ediție a programului educațional ,,BeCool – Gândește înainte!” powered by Ford Driving Skills for Life pentru elevii clujeni

Diverse
Tools
Typography

În contextul pandemiei de Covid – 19, în colaborare cu autorităților publice locale, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Ford Motor Company Fund organizează în luna noiembrie 2021, în toate liceele clujene, programul online de conducere preventivă BeCool – Gândește înainte!” powered by Ford Driving Skills for Life.

BeCool - Gândește înainte!” este un proiect educațional derivat din programul gratuit de conducere preventivă Ford Driving Skills for Life, demarat în România cu ajutorul echipei campioane naționale de raliuri, Napoca Rally Academy.

Ediția 2021 a Proiectului BeCool - Gândește înainte!” propune elevilor clujeni din clasele a-XI-a și a XII-a, din toate unităţile de învăţământ liceal, din județul Cluj, sesiuni de formare și de informare online, cu privire la efectele negative ale comportamentului teribilist în trafic, cauzat și de consumul de alcool și droguri la volan, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie și formării unui comportament responsabil pe drumurile publice.

Ne onorează să putem continua colaborarea cu  reprezentanții Napoca Rally Academy și să demarăm o nouă ediție a proiectului BeCool-Gândește înainte! Avem convingerea că activitățile deosebit de atractive desfășurate în liceele clujene vor avea impact asupra elevilor din clasele terminale, care au permis de conducere sau se pregătesc să îl obțină și că vor contribui semnificativ la adoptarea unei conduite responsabile în trafic, pentru prevenirea riscului de accidente rutiere a precizat Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

Programul „BeCool- Gândește înainte” este implementat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj şi Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.                                                                                        

iroul de presă al I.Ș.J. Cluj

                                                                    

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS