Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Siguranță pentru părinți, confort pentru copii, la Grădinița „Lumea Prichindeilor”din Câmpia Turzii

Diverse
Tools
Typography

Administrația publică locală a Municipiului Câmpia Turzii a realizat, în ultimii 5 ani, cele mai ample investiții în infrastructura de educație și, în 2022, continuăm acest trend.

După două proiecte europene implementate la liceele din oraș, după investiții în dotări, infrastructură, mobilier și metode de recreere, am trecut la reabilitarea și renovarea întregii structuri a grădiniței „Lumea Prichindeilor”.

Având în vedere atenția constantă pe care instituția noastră o acordă copiilor, investițiile în renovarea acestei grădinițe a adus multă bucurie acestora. De asemenea în cadrul grădiniței au fost efectuate investiții în digitalizare, au fost achiziționate laptopuri, proiectoare, ecrane de protecție și tablete- toate contribuind la buna desfășurare a actului educațional. Și mobilierul grădiniței a fost înnoit, atât în sălile de grupă, cât și în vestiare. O altă investiție necesară la „Lumea Prichindeilor” a vizat înlocuirea pavimentului curții, cu dale noi, care să îmbunătățească aspectul exterior.

Investițiile, atât la Grădinița „Lumea princhideilor”, cât și la alte structuri de învățământ preuniversitar vor continua și în 2022, la Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS