Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

A început  proba de interviu, din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director/director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, județul Cluj

Diverse
Tools
Typography

În perioada 16-18 martie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Cluj desfășoară, conform graficului comunicat, proba de interviu, din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, din județul Cluj, sesiunea ianuarie-aprilie 2022.

În urma desfășurării probei scrise din data de 18 februarie 2022, în județul Cluj, 34 de candidații au obținut minimum nota 7 (șapte), rezultat care le-a permis să participe la proba de interviu, completând opțiuni pentru maximum 3 unități de învățământ pentru care aveau de pregătit o strategie de dezvoltare instituțională. Pentru susținerea probei de interviu, candidații declarați admiși la proba scrisă au completat 32 de opțiuni pentru cele 39 de posturi vacante în această sesiune, 7 candidați alegând să nu mai participe la proba de interviu.

 Calendarul desfășurării următoarelor etape din cadrul concursului:

  • 16-18 martie_Desfășurarea probei de interviu în 3 centre de interviu organizate la nivelul județului Cluj: un centru la Colegiul Tehnic Turda și două centre la Colegiul „Anghel Saligny” Cluj-Napoca;
  • 17-29 martie_Depunerea și soluționarea contestațiilor la proba de interviu.Conform Procedurii interne emise de către Ministerul Educației, cu nr. 26393/10.03.2022, rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 48 de ore de la afișarea rezultatelor. Contestația redactată conform modelului din Anexa nr.1 la metodologia de concurs, se va transmite semnată, scanată, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • 29 martie_Afișarea rezultatelor finale ale concursului;
  • 30 martie_Exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe unități de învățământ;
  • 31 martie_Validarea rezultatelor finale;
  • 4 aprilie_ Emiterea deciziilor de numire a directorilor (cu intrare în vigoare din 19 aprilie 2022).

Afișarea listei cu rezultatele candidaților la proba de interviu, respectiv a rezultatelor finale se va realiza prin anonimizarea datelor cu caracter personal, în baza codului unic comunicat fiecărui candidat. Măsura este în acord cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - RGPD)”, precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Rezultatele la proba de interviu vor fi afișate, zilnic, la sediul instituției I.Ș.J. Cluj, strada Argeș nr.24, Cluj-Napoca, precum și pe site-ul I.Ș.J. Cluj, în conformitate cu prevederile procedurilor și a metodologiei în vigoare.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS