Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Ofertă educaţională. Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. "Nu mai VISA, VINO ŞI ZBOARĂ"

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne organizează activitatea de recrutare a candidaţilor, pentru admiterea 2022, în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale.

Pentru sesiunea de admitere 2022 în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale, Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne i-au fost alocate următoarele locuri:

A. Învăţământ superior (ofiţeri)
studii universitare de licenţă, învăţământ cu frecvenţă
Instituţia de învăţământ Domeniul de licenţă Specialitatea militară Nr. locuri
1. Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” Braşov, durata studiilor 3 ani
Facultatea
de Management Aeronautic
Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică Aviaţie piloţi Elicopter 5
Avion 2
Facultatea de Sisteme de Securitate Aeriană Meteorologie 5
2. Academia Tehnică Militară ”Ferdinand I” Bucureşti, durata studiilor 4 ani
Facultatea de Aeronave şi Autovehicule Militare Inginerie spaţială Echipamente şi instalaţii de aviaţie 2
B. Învăţământ postliceal (maiştri militari)
învăţământ cu frecvenţă, durata studiilor 2 ani
1. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene ”Traian Vuia”
Aeronave şi motoare de aviaţie 5
Electromecanică şi automatizare de bord de aviaţie 6
Radioelectronică de bord de aviaţie 3

Cererea-tip de înscriere la concursul de admitere se depune până la data de 20 mai 2022. Cererea se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează şi se depune la unitatea de recrutare însoţită de curriculum-vitae, copia cărţii de identitate, declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptare a condiţiilor de recrutare, adeverinţă medicală eliberată de medicul de familie, precum şi consimţământul informat.

Dosarele de candidat vor fi depuse până la data de 22 iunie 2022.

Candidaţii din judeţul Cluj care doresc să se înscrie la aceste forme de învăţământ se vor prezenta pentru recrutare la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” Cluj, strada Năvodari, nr. 15.

De asemenea, la nivelul ţării, cei care doresc să urmeze formele de învăţământ amintite vor depunde dosarul de candidat la structurile teritoriale de resurse umane ale Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, în raport de domiciliul înscris în cartea de identitate, iar pentru municipiul Bucureşti de către Serviciul Management Resurse Umane a Inspectoratului General de Aviaţie, cu sediul în Calea Ion Zăvoi, nr. 14, sector 1, Bucureşti.

Pentru informaţii referitoare despre condiţiile care trebuie să le îndeplinească candidaţii, examinarea medicală, evaluarea psihologică sau susţinerea probelor eliminatorii, doritorii pot accesa pagina Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, secţiunea carieră, http://www.aviatie.mai.gov.ro/cariera.html.

(http://www.aviatie.mai.gov.ro/documente/incadrari/IGAv%20admitere%202022.pdf).

Relaţii Publice
Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS