Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

6.059 elevi din clasele a VI-a, din județul Cluj, vor susține probele scrise, din cadrul Evaluării Naționale la finalul clasei a VI-a, sesiunea mai 2022

Diverse
Tools
Typography

În perioada 25-26 mai 2022, la nivelul județului Cluj, 6.059 elevi din clasele a VI-a, 4.402 elevi din mediul urban și 1.657 elevi din mediul rural, vor susține evaluările specifice, la finalul clasei a VI-a, desfășurate potrivit Ordinului Ministerului Educației, nr.5.327/29.09.2021.

Din totalul celor 6.059 elevi de clasa a VI-a, 3.131 elevi învață în unitățile din municipiul Cluj-Napoca.

Miercuri, 25 mai 2022, elevii claselor a VI-a vor susține proba scrisă la Limbă și comunicare, iar joi, 26 mai 2022, se va desfășura proba scrisă la Matematică și Științe ale naturii.

Elevilor aparţinând minorităţilor naţionale, care au urmat cursurile în limba maternă, li se asigură testul care vizează evaluarea unor competenţe din aria curriculară Matematică şi Ştiinţe ale naturii, atât în limba în care au studiat, cât şi în limba română.

Probele scrise încep la ora 9:00. Pentru elevii claselor a VI-a, timpul alocat elaborării fiecărei lucrări scrise este de 60 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Toate sălile de clasă în care se vor susține probele scrise, din cadrul Evaluării Naţionale, la finalul clasei a VI-a, în anul şcolar 2021-2022, au în dotare camere funcționale de supraveghere video și audio.

Rezultatele obținute de către elevi la probele scrise, de la finalul clasei a VI-a, fac obiectul unei diagnoze de sistem. Aceste rezultate se comunică individual fiecărui elev și părinte, nu se consemnează în catalogul clasei și nu se afișează.

Comunicare instituțională, Inspectoratul Școlar Județean Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS