Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Dorin Lojigan: Investim REAL în viitorul copiilor noștri

Diverse
Tools
Typography

Suntem conștienți cât de important este ca elevii și preșcolarii să beneficieze de cele mai bune condiții, atunci când merg la școală sau grădiniță. Tocmai din acest motiv, în fiecare an prezentăm noi investiții, proiecte, demersuri, pentru a face școlile din Câmpia Turzii unități de elită în învățământul clujean.

Avem rezultate, note excelente și promovabilitate mare la Evaluările Naționale și Bacalaureat, iar acesta este cel mai solid argument că facem ceea ce trebuie.

Am făcut o vizită la Grădinița cu program prelungit „Lumea princhindeilor” de pe strada Parcului.

Deoarece este imposibil să ai locuri mai multe, fără o creștere a calității condițiilor, am alocat fonduri pentru investiții, la această unitate preșcolară.

Fotografiile vorbesc de la sine! Totul este culoare, curățenie și PROFESIONALISM!

Înainte de titulaturi, funcții, suntem părinți și suntem conștienți că ei conturează viitorul!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS